Naam:
Emailadres:
Onderwerp:
Bericht:
 

Uw passie is onze taxatie waard, aandacht en zorg voorop

Het is maar dat u het weet. In geval uw oldtimer ernstig beschadigd raakt of zelfs wordt gestolen, keert uw verzekeringsmaatschappij alleen dan uit, wanneer u beschikt over een  
taxatierapport dat is opgemaakt door een deskundige, voorafgaand aan de calamiteit (artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek). In andere gevallen moet u het doen met de dagwaarde.

Een goede reden om uw oldtimer te laten taxeren

  Uw inboedelverzekering dekt geen schade aan voertuigen. Dus ook als u uw klassieker zuinig bewaart in uw garage en er nooit de weg mee opgaat, adviseren wij u dringend een passende verzekering af te sluiten en
dat kan niet zonder een professioneel taxatierapport.

Verzekeringsmaatschappijen gebruiken taxaties om een reële verzekeringspremie te bepalen en, en dat is veel belangrijker om de vaste uitkeringswaarde bij ernstige schade en/of diefstal van uw oldtimer te bepalen. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Als zelfstandig expertisebureau fundeert Rovin haar deskundigheid onder andere op ruim 30 jaren ervaring bij het taxeren van oldtimers.

Verzekerd van Continuïteit

De markt van oldtimers is in beweging en daardoor hebben ook taxaties een "houdbaarheidsdatum". Om de twee á drie jaren beoordelen wij de waarde van uw oldtimer  
opnieuw. U verkrijgt dus een vakkundig samengesteld dossier en het is natuurlijk altijd handig om een reële prijs bij de hand te hebben.

De planning van de periodiek terugkerende taxatie berust bij Rovin. U hebt er zelf geen omkijken naar, u weet zich verzekerd van continuïteit. Rovin levert u maatwerk, u profiteert van de waarde die we aan uw taxatie toevoegen.

Een passende taxatie

U kiest zelf welke vorm van taxatie het best bij u past. Een "standaard rapport"omvat de relevante voertuiggegevens alsook de daarbij behorende omschrijving. Het "standaard rapport"completeren we met twee foto's.

In een uitgebreid rapport beschrijven wij tot in detail de componenten zoals het onderstel compleet met banden en velgen, de status van de carrosserie, het interieur en andere bijzonderheden. Dit rapport competeren we met minimaal vier en waar nodig met meer foto's.

Wanneer u meerdere klassieke voertuigen bezit profiteert u van schaalvoordeel. Dit geldt echter ook voor clubs in georganiseerd verband en zelfs voor kennissen die het samen doen. Wij denken graag met u mee.