Naam:
Emailadres:
Onderwerp:
Bericht:
 

Expertise bij schade en lease, aandacht en zorg voorop

Rovin biedt de beste expertise tegen een scherpe prijs. Dat is belangrijk in de autoverzekeringsmarkt. Maar het grote verschil met andere expertisebureaus is dat  
Rovin persoonlijke aandacht en zorg heeft voor iedere klant. Dankzij de compacte organisatie en ruim 30 jaar ervaring werken we snel, efficiënt en persoonlijk. Schadebeheersing of liever gezegd: "besparen op uw schadelast is ons doel". Daarbij maken we graag gebruik van de nieuwste technieken.

Schademanagement in de ruimste zin van het woord

  Internet biedt u en ons nieuwe kansen. Tele-expertise ontwikkelde zich tot kostenbesparend gereedschap en nu zetten we samen met u de volgende stap vooruit. U krijgt via een beveiligd webportaal
toegang tot allen schadedossiers die wij voor u in behandeling hebben. Met alle schadedossiers bedoelen wij letterlijk alle informatie die voorhanden is, dus ook de foto's van het object, de gevoerde correspondentie, e-mailberichten en relevante aantekeningen.

Controleren is beter

Elke dag scannen wij de informatie voor u in. U bent steeds up-to-date, u bent verzekerd van continuïteit en zonder tussenkomst van administratief personeel bespaart u geld en voorkomt u fouten. Rovin biedt u een glasheldere strategie die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, maar Socrates zei het al: "vertrouwen is goed, controleren is beter".

Professionele expertise

Rovin past op elk dossier een nauwkeurige budget- en effectieve kwaliteitscontrole toe. Rovin bewaakt uw strategische belangen en coördineert de communicatie tussen partijen.

Goed geregeld

Als onafhankelijk expertisebureau behandelen we schades aan motorfietsen tot en met zwaar transport en alles wat zich daar tussen bevindt. Juist omdat we uw belangen behartigen alsook die van uw klanten kunt u er van op aan dat uw zaken geregeld worden zoals het hoort. Of liever gezegd: "zoals u het zelf zou doen".

Deze toegevoegde waarde aan onze professionele expertise noemen we schademanagement in de ruimste zin van het woord.

ROVIN BIEDT U:

  • Fysieke schade-expertise
  • Tele-expertise
  • Contra-expertise
  • Technisch schadeonderzoek
  • Innamen na afloop leasecontract
  • Maatwerk

Als onafhankelijk expertisebureau behandelen we schades aan motorfietsen tot en met zwaar transport en alles wat zich daar tussen bevindt.